Menghubungkan manusia, perniagaan dan komuniti dengan masa hadapan yang lebih baik – melalui logistic.

PEMBEKAL PERKHIDMATAN SATU HENTIAN LOGISTIK

Kami meletakkan kedudukan kami sebagai pembekal perkhidmatan logistik Laut-Darat-Udara yang agresif dan berdinamik dengan wakil-wakil bersekutu di seluruh dunia.

Sebagai antara pembekal logistik yang utama, kami mereka bentuk dan melaksanakan penyelesaian yang menerajui industri dalam kedua-dua pengurusan kargo dan logistik. Transways mengaplikasikan kepakaran operasi kami untuk menyediakan perkhidmatan kelas terbaik merentasi rangkaian berintegrasi seluruh dunia untuk berada di hadapan dalam kemajuan iaitu penanda aras menentang pesaing-pesaing kami.

SKIM PERUNDINGAN JIMAT KOS SMI

Sebagai pembekal perkhidmatan logistik premium Asia, kami mementingkan kejayaan anda di kedua-dua rantau dan pasaran global yang lebih besar. Skim Perundingan Jimat Kos SMI kami berkembang melebihi mekanik logistic ke dalam perundingan yang pelbagai dan pertimbangan kos yang menjejaskan kelancaran pergerakan aktiviti perniagaan anda.

Kami komited dalam mencipta nilai sebenar bagi pelanggan kami menerusi penyelesaian inovatif, keputusan yang mampan dan perkembangan jangka masa panjang secara efisien. Kami memupuk sikap positif dan amalan perniagaan beretika untuk menjadi ketua pemasaran di hadapan dalam industri kami.

KADAR YANG BERDAYA SAING

Transways menghargai lebih dari sekadar perkataan dan definisi, kami mencipta nilai untuk pelanggan menerusi kadar kargo laut dan udara yang berpatutan dan munasabah. Kami beraspirasi untuk bersungguh-sungguh dalam pertandingan ini dengan komitmen berterusan kepada kemajuan mampan jangka masa panjang dan kejayaan kewangan dengan menjangkakan keperluan perniagaan pelanggan.

AWARDS & RECOGNITION

Di Transways, kepakaran terdahulu telah mendapat pengiktirafan dan pujian dari semua segi dalam industri. Anugerah-anugerah ini adalah pengiktirafan dan penghargaan tertinggi yang diberikan oleh syarikat-syarikat tertentu bagi pencapaian luar biasa dalam beberapa faktor, termasuk kecemerlangan organisasi, penjenamaan tersendiri, kemajuan berkualiti dan juga perkhidmatan terbaik dalam logistik.

Pilihan Yang Tepat

Sila berhubung dengan pegawai Transways kami yang peramah. Tinggalkan mesej atau sila buat panggilan ke Pusat Perkhidmatan di +603-3325 1589

ABOUT
TRANSWAYS

VISI &
MISI

TRANSWAYS LOGISTICS

TRANSWAYS LOGISTICS (M) SDN BHD
Copyright © 2018 TRANSWAYS LOGISTICS.
All right reserved.
Disclaimer: TRANSWAYS LOGISTICS shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this website.

HUBUNGI KAMI

Wisma TLG, No.5-1, Jalan Kasuarina 10,
Bandar Botanic, 41200, Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Tel : +603-3325 1589 (Hunting Line)
Fax : +603-3325 1590/1591
Website : www.transways.com.my
Email : transways@transways.com.my