TRANSWAYS

Syarikat Kargo Antarabangsa Terkemuka dengan Pengalaman Global

SIAPA KAMI

TRANSWAYS LOGISTICS (M) SDN BHD
Merupakan Ahli TL Group.

Sebuah syarikat logistik profesional serta pemenang anugerah di Malaysia, Transways telah ditubuhkan pada tahun 1998, dan mempunyai ibu pejabat di Klang, Bandar Botanic, Selangor.

Transways menawarkan penyelesaian logistik menyeluruh bagi jenama-jenama antarabangsa dan pelbagai negara merentasi seluruh dunia. Dengan True Asia Brand, kami menggunakan rangkaian global yang luas dan menjangkau ke pejabat-pejabat dan ejen-ejen di seluruh dunia. Perniagaan teras Transways merangkumi logistik berintegrasi, penghantaran kargo antarabangsa dan penyelesaian rantaian bekalan kepada keperluan global para pelanggan.

TERATAS DALAM INDUSTRI

Transways telah memenangi pelbagai anugerah. Anugerah-anugerah ini dikira sebagai pengiktirafan dan penghargaan yang telah diberikan oleh syarikat-syarikat terhormat terhadap pencapaian luar biasa dalam beberapa faktor, termasuk kecemerlangan organisasi, penjenamaan yang tersendiri, penambahbaikan kualiti dan juga perkhidmatan yang luar biasa dalam logistik.

PEJABAT BERSEKUTU

Disokong oleh pasukan pengurusan yang muda berdinamik dan berdedikasi serta pasukan kakitangan yang komited, Transways berjaya melebarkan sayap dan operasi ke serata dunia selama bertahun-tahun.

Rangkaian kami dengan pejabat bersekutu terdiri daripada seperti berikut:

+ Amerika Utara
+ Amerika Selatan
+ Eropah
+ Rim Pasifik
+ Timur Tengah
+ Timur Jauh & Asia Tenggara
+ Afrika

Anugerah. Terbukti. Dipercayai.

Kami mempunyai pengalaman logistik yang intensif di serata dunia dan merupakan pemenang bagi kebanyakan anugerah tempatan dan antarabangsa.

VISI
& MISI

kerjaya dengan kami

TRANSWAYS LOGISTICS

TRANSWAYS LOGISTICS (M) SDN BHD
Copyright © 2018 TRANSWAYS LOGISTICS.
All right reserved.
Disclaimer: TRANSWAYS LOGISTICS shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this website.

HUBUNGI KAMI

Wisma TLG, No.5-1, Jalan Kasuarina 10,
Bandar Botanic, 41200, Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Tel : +603-3325 1589 (Hunting Line)
Fax : +603-3325 1590/1591
Website : www.transways.com.my
Email : transways@transways.com.my