KERJAYA

BINA KERJAYA DENGAN MEMBUAT PERUBAHAN

Sebagai antara syarikat terkemuka di dunia, Transways menawarkan persekitaran pekerjaan yang menarik dan peluang pekerjaan. Berhubung dengan orang yang mempunyai pekerjaan yang tepat dilengkapi dengan kemahiran yang tepat. Bekerja bersama-sama dan menggunakan bakat dan perspektif yang pelbagai, kami merangsang budaya kerja yang baru dan kreatif yang mana setiap individu merasa bertanggungjawab pada prestasi dan reputasi Transways.

Transways berusaha untuk menjadi majikan pilihan di dalam industri. Kami memberi tumpuan kepada mereka yang menerima nilai teras, ditunjukkan dalam sikap dan semangat dalam keghairahan untuk penyelesaian. Kami berusaha untuk menjadi syarikat yang menarik orang yang terbaik tidak kira latar belakang, kepercayaan dan gaya hidup. Kami komited kepada mencipta persekitaran pekerjaan di mana adanya kepercayaan bersama dan hormat menghormati.

Mulakan Perjalanan Transways Logistics Anda Bersama-sama Kami Hari ini.

TENTANG
TRANSWAYS

KENAPA MEMILIH KAMI

TRANSWAYS LOGISTICS

TRANSWAYS LOGISTICS (M) SDN BHD
Copyright © 2018 TRANSWAYS LOGISTICS.
All right reserved.
Disclaimer: TRANSWAYS LOGISTICS shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this website.

HUBUNGI KAMI

Wisma TLG, No.5-1, Jalan Kasuarina 10,
Bandar Botanic, 41200, Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Tel : +603-3325 1589 (Hunting Line)
Fax : +603-3325 1590/1591
Website : www.transways.com.my
Email : transways@transways.com.my